Семінар в Чернівцях 18 грудня "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства"

Це спеціальна навчальна програма, розроблена для закладів ресторанного господарства. ХАССП (HACCP) - це система контролю якості в харчовій галузі.

Дата проведення: 18.12.2018р.

Тривалість: 1 день з 10:00 до 18:00.


Вартість: 1400грн.

Детально тут: http://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/19-12-2018r-zaporizhzhya-mizhnarodni-standarti-harchovoyi-bezpeki/

Наша програма розроблена для:

  • власників, директорів і керуючих закладами ресторанного господарства
  • шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
  • технологів і завідувачів складом в закладах ресторанного господарства

У нас:

  • до 25 осіб в групі і комфортні умови
  • тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
  • іменний сертифікат та роздаткові матеріали для кожного учасника
  • можливість готівкового / безготівкового розрахунку

НАШІ ЛЕКТОРИ:

  • шеф-кухар працюючий по стандартах HACCP, консультант і кандидат в аудитори, сертифікований спеціаліст зі стандартів HACCP
  • лікар-епідеміолог вищої категорії, завідуючий санітарно-карантинного відділу СЕС
  • інженер-проектувальник, інженер-технолог з напрямку "Технологія харчування", сертифікований спеціаліст з розробки і впровадження стандартів HACCP
  • сертифікований аудитор з харчової безпеки


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини