IT Step University посів 26 сходинку з 200 у рейтингу “Найбільший бал ЗНО на контракт

IT Step University посів 26 сходинку з 200 у рейтингу “Найбільший бал ЗНО на контракт

Університет посів 26 сходинку серед 200 закладів вищої освіти України, що зокрема є третім місцем серед приватних закладів вищої освіти України.

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» склала перший рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2017 року. Цей рейтинг спрямований на інформування майбутніх випускників шкіл і молоді, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2018 році. Завдяки наданій інформації, вступники зможуть зорієнтуватись у можливостях вступу до українських вишів, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір навчального закладу для здобуття вищої освіти.

У всі оприлюднені рейтинги увійшов IT STEP University, який у 2017 році проводив свою першу вступну кампанію та перший набір студентів. У рейтингу “Найбільший бал ЗНО на контракт” наш університет посів 26 сходинку серед 200 закладів вищої освіти України, що зокрема є третім місцем серед приватних закладів вищої освіти України. “Зазначений рейтинг фактично визначає лідерів серед закладів освіти України, в яких вступники виявили бажання здобувати вищу освіту за власні кошти”, – йдеться на сайті.

“Ми ставимо собі амбітну мету щодо забезпечення якості підготовки наших студентів. Тож вже цього року розраховуємо на ріст довіри до нашого університету, а отже і ще вищі місця у таких рейтингах!”, – говорить ректор IT STEP University Віктор Волошин.

Ознайомитись з повним рейтингом можна за посиланням.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини