Готуємося до двох международних сертіфікацій: диплом АССА ДипІФР і диплом CIMA - 2019. Залишайте заявки!

Готуємося до двох международних сертіфікацій: диплом АССА ДипІФР і диплом CIMA - 2019. Залишайте заявки!

У сучасному світі все змінюється дуже швидко, тому підвищення кваліфікації періодично необхідно проходити всім фахівцям. Змінюється законодавство, інформаційне забезпечення, методи роботи, а значить потрібно підвищувати кваліфікацію.

Що цікавить власників в першу чергу? Їм важливо, щоб зростала вартість бізнесу. Це стає можливим тільки, якщо фахівці ефективно управляють бізнесом і володіють необхідними для цього інструментами. Такий набір інструментів якраз дають дві престижні міжнародні сертифікації: диплом CIMA і диплом АССА ДипІФР (рос)..

В сучасних умовах важливо бути швидше більшості - фахівці, які зараз пройдуть навчання та отримають диплом, мають високі шанси успішно впровадити знання на практиці і стати лідерами в своїй роботі вже в найближчому майбутньому.

Не є таємницею, що вже зараз у великих міжнародних компаніях в Україні диплом CIMA або АССА ДипІФР (рос). є обов'язковим для фінансового відділу.

З 2017 року CIMA запустила нову кваліфікацію на російській мові «Управління бізнесом» на базі своєї повної кваліфікації (модуль Р1 і Р2).

Модуль Р1 «Управління ефективністю операцій» -60 годин

Модуль Р2 «Управління ефективністю бізнесу» - 56 годин

Випускник курсу "Міжнародна сертифікація CIMA. Управління бізнесом" придбає знання і вміння управлінського обліку: По управлінню витратами на основі сучасних підходів Прийняття інвестиційних рішень Володіння інструментами ціноутворення Встановлення трансфертної ціни з метою максимізації фінансового результату всієї компанії Цей курс дозволить вам продовжити кар'єрний ріст, перетворитися з бухгалтера в директора або власника бізнесу.

Навчаючись за програмами АССА Ви здобуваєте не тільки знання з фінансів і бухобліку, а й отримуєте і покращуєте здатності в організаційному управлінні і стратегіях.  

Тривалість навчання - 13 семінарів:  90 астрономічних годин. (По 60 хв.) Або 120 академічних годин. (По 45 хв).

Слухачі забезпечуються комплектом матеріалів (курс лекцій, збірник питань-завдань і відповідей), мають можливість здати пробний іспит і отримати адміністративну підтримку при реєстрації на іспит. Програма передбачає домашні завдання для самостійного виконання слухачами курсу (час на виконання домашніх завдань додається до зазначеної тривалості курсу).

Лектора програм: сертифіковані викладачі - сертифікати CAP / CIPA, ACCA, CIMA, Диплом IPFM; практикуючі фінансисти і юристи, члени Федерації Професійних Бухгалтерів та Аудиторів України.

Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу», член ФПБАУ - Ольга Зіоменко

Наша мета щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр "Школа успішного бізнесу. Реєстрація на навчання і докладна інформація

за телефонами:: [відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18,

  пишіть нам [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини