23-24 квітня - семінар «Будівництво – 2019. Новели містобудівного законодавства та практика їх застосування. Як уникнути проблем з ДАБІ. Будівельне право у рішеннях ВС – остання судова практика

23-24 квітня - семінар «Будівництво – 2019. Новели містобудівного законодавства та практика їх застосування. Як уникнути проблем з ДАБІ. Будівельне право у рішеннях ВС – остання судова практика

Вибір правової поведінки суб’єктів містобудування в умовах «розбалансованого» законодавства. Нові ДБН. Дозвільна документація. Авторський нагляд. Нові зміни в проектуванні, експертизі, експлуатації.

23-24 квітня компанія «Кортекс» запрошує семінар «Будівництво – 2019. Застосування новел містобудівного законодавства. Нові зміни у проектуванні, експертизі, експлуатації. Як уникнути проблем з ДАБI. Авторський та технічний нагляд. Реєстрація прав – як запобігти можливим маніпуляціям та захистити право власності. Техінвентаризація – нові умови. Самочинне будівництво. Нові будівельні норми планування і забудови. Реконструкція та перепланування. Юридичні аспекти. Будівельне право в рішеннях ВС».

Проблемні та практичні питання впровадження та застосування новел містобудівного законодавства будуть предметом обговорення на семінарі з відомими експертами-практиками будівельної галузі.

Дивіться повну програму семінару та реєструйтесь тут  >>>

Всі професійні юридичні заходи тут  desyatka.com.ua  або на  FaceBook 

Спікери

Берендєєва О. В. - перший заступник директора ДП «Укрдержбудекспертиза».

Сергієнко О. В. - екс-начальник Управління дозвільних процедур ДАБІ України.

Івлєва Н. П. – завідувач відділу ДП "ДЕРЖАВНИЙ НДІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ", судовий експерт з будівельно-технічної експертизи.

Павленко Д. М. - один з найкращих експертів-практиків в сфері нерухомості, директор аналітичного центру «Правовий захист БТІ», автор численних публікацій у спеціалізованих виданнях.

Кисіль В. В. –адвокат, партнер, керівник практики будівництва та нерухомості ЮФ "КРD-Consulting"- лідер в сфері будівництва та нерухомості в Україні в 2016р.(The LEGAL 500 EMEA-2016).. Рекомендований міжнародним юридичним рейтингом The LEGAL 500 EMEA - 2014.

Кононенко Т. Ю. – член-кореспондент Академії Будівництва України, експерт Інжинірингового Центру КНУБА, один з розробників ДСТУ.

Представник Мінрегіонбуду.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини