Зміни до іспиту СІМА. Що треба знати для успішного проходження? Старт курсу CIMA P1 Управління ефективністю операцій вже 30 травня!

Зміни до іспиту СІМА. Що треба знати для успішного проходження? Старт курсу CIMA P1 Управління ефективністю операцій вже 30 травня!

Для того щоб максимально наблизити навчання до реалій сучасних бізнес-процесів в 2019 році було оновлено навчальні програми СІМА.

Основною метою цих нововведень є актуалізація матеріалів відповідно до сучасних функцій фінансів для зосередження уваги на областях, які є більш важливими та актуальними для сучасного ділового середовища.

Щоб зекономити ваш час на пошуки, ми зібрали всю необхідну інформацію в одному місці. Відповіді на актуальні питання нижче.

Що змінюється?

Для висвітлення процесів діджиталізації фінансових процесів до оновленого навчального плану включено такі теми, як цифрові витрати та цифрова стратегія. Також передбачено вивчення питань кібербезпеки та бізнес-моделей. Крім цього існуючі сфери, такі як інтегрована звітність, були розширені, так як їх значення постійно зростає.

Всі оновлення були проведені для того, щоб гарантувати вам отримання найактуальніших знань, що відображають сучасні тренди діджиталізації бізнесу.

Коли зміни набувають чинності?

Щоб забезпечити максимальну підтримку викладачів організацією СІМА було прийняте рішення про перенесення першого іспиту за новим підходом до здачі іспиту (сілабусом) на наступну сесію в листопаді 2020 року. Таким чином, іспити Р1 і Р2 в серпні останній раз пройдуть за стандартом 2015 року.

Якщо ви плануєте складати іспити рівня Р1 чи Р2 в серпні 2020, то вам не потрібно турбуватися про зміни навчальної програми.

Про всі зміни навчального плану та нововведення, що стосуються іспитів ви можете дізнатися від експертів BDO Academу, адже викладачі нашої академії отримують найактуальнішу інформацію та матеріали, що забезпечить вам необхідні знання для успішного складення іспитів та отримання сертифікату CIMA. 

Як успішно скласти іспит?

Все що необхідно - це ваша наполегливість та звичайно кваліфікований супровід в підготовці до іспиту, який ви можете отримати в BDO Academy. Високий рівень професіоналізму та досвід наших викладачів допоможе вам не лише в повній мірі оволодіти матеріалом, необхідним для успішного складання іспиту, а й дасть глибоке розуміння щодо застосування управлінского обліку у практичній діяльності.

Нагадуємо, що на курси CIMA P1 Управління ефективністю операцій + CIMA P2 Управління ефективністю бізнесу  діє акційна ціна - 11 500 грн!

Старт курсу CIMA P1 Управління ефективністю операцій вже 30 травня!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини