28 травня відбудеться навчальний семінар для державних замовників

28 травня на майданчику SmartTender.biz відбудеться черговий онлайн-семінар Академії для державних замовників, на якому фахівці з публічних закупівель розкажуть про нововведення та найбільш актуальні інструменти для проведення тендерів Prozorro.

Протягом семінару розглядатимуться такі теми:

1. Prozorro Market: пряма закупівля та запит ціни пропозицій. Слухачі дізнаються, як використовувати електронні каталоги для придбання товарів широкого вжитку, а також як користуватися новим інструментом, що є альтернативою спрощеним закупівлям — запитом ціни пропозицій. За допомогою запиту ціни пропозицій можна проводити закупівлі на суми до 200 000 грн (в окремих випадках — до 1 млн грн).

2. Публічні закупівлі: юридичний аспект. В даному блоці юрисконсульт майданчика розповість про юридичні аспекти проведення закупівель згідно з діючим законодавством.

3. Нове у закупівлях: кваліфікаційні критерії, мова тендерних пропозицій, забезпечення тендерних пропозицій та умов договору, вартість життєвого циклу. В цьому блоці фахівці SmartTender з публічних закупівель розкажуть, як оголошувати закупівлі з використанням нових критеріїв, доданих в Prozorro протягом останніх місяців.

4. В кінці семінару слухачі матимуть можливість задати будь-які питання по темі публічних закупівель та отримати на них вичерпні відповіді.

Умови участі в семінарі

  •  Для того, щоб стати слухачем семінару, вам достатньо зареєструватися на сторінці анонсу Семінару Академії SmartTender в розділі новин на https://smarttender.biz/ та приєднатися до трансляції 28 травня о 10:00.
  •  Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Кому буде цікавий семінар

  •  Семінар буде корисний в першу чергу для державних замовників. Також рекомендуємо прослухати його постачальникам публічних закупівель Prozorro та Prozorro Market для кращого розуміння роботи організаторів.
  •  Менеджери напряму публічних закупівель та юрисконсульт майданчика SmartTender ділитимуться практичним досвідом, який знадобиться у роботі всім слухачам.

Де знайти більше інформації щодо організації публічних тендерів

  • Майданчик SmartTender.biz регулярно проводить навчальні вебінари для держзамовників. Записи минулих заходів ви знайдете у розділі «Академія» на сторінці майданчика. Крім цього у розділі «Академія» регулярно публікуються інструкції для замовників та постачальників Prozorro, які допоможуть краще розуміти роботу з закупівлями.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини