Додаткові можливості TRASSIR

Додаткові можливості TRASSIR

Партнери компанії TRASSIR, які придбали ліцензійне програмне забезпечення, мають можливість використовувати безкоштовні модулі, які дозволяють розширити мережеві можливості, оптимізувати управління, підвищити надійність мереж та покращити ергономіку.

Серед них – швидкий та подієвий пошук по базі архіву, локальне зберігання даних, детектори вогню та звуку, контроль якості відеосигналу, тривожні сповіщення.

Презентацію про додаткові можливості TRASSIR ви завжди знайдете у розділі «Маркетингові матеріали» на нашому сайті.

Ключовою перевагою нашої співпраці є можливість скоротити витрати на придбання додаткового обладнання, завдяки використанню безкоштовних модулей TRASSIR, які йдуть у комплекті з ліцензіями.

Відеоаналітика TRASSIR – це запорука безпеки та надійного захисту вашої компанії, адже сьогодні без відеоспостереження не може обійтись жодна поважаюча себе компанія та не менш важливу роль у захисті відіграє відеоаналітика. Завдяки відеоаналітиці, присутність людини, яка мусить здійснювати контроль, не потрібна. В роботі даної системи лежить  комплекс алгоритмів комп’ютерного зору,  який дозволяє вести відеомоніторинг та роботи аналіз даних. 

Завантажити презентацію “Додаткові можливості TRASSIR”


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини