Розпочніть підвищення кваліфікації зі "Школою успішного бізнесу"!

Розпочніть підвищення кваліфікації зі "Школою успішного бізнесу"!

Підвищення кваліфікації для бухгалтерів, економістів, фахівців управлінського обліку та консалтингу, фінансових директорів, фінансових менеджерів, аудиторів, а також менеджерів вищої і середньої ланки компаній, юристів.

Ось і добігає до кінця літо... А першого вересня розпочнеться новий рік...навчальний. Учні та студенти сядуть за парти, професійні навчальні центри також активізують підготовку з підвищення кваліфікації.

Звичайно, і наш НЦ "Школа успішного бізнесу" гостинно відкриє двері для сходинок у підвищенні кваліфікації для бухгалтерів, економістів, фахівців управлінського обліку та консалтингу, фінансових директорів, фінансових менеджерів, аудиторів, а також менеджерів вищої і середньої ланки компаній, юристів. Звичайно, можна готуватися самостійно, звичайно, існує кілька центрів, де проходить відповідна підготовка, вибирати вам ... Але погодьтеся, що готуватися з професіоналами, які допомогли вже кільком сотням "студентів" отримати диплом, значно надійніше?.. Перегляньте наші програми на сайті https://bbo.com.ua/

Навчання проводиться у формі лекцій і практичних семінарів, що проводяться найкращими викладачами Харкова та України, а також домашніх завдань, що здійснюється за допомогою навчальних матеріалів, підготовлених центром і лектором занять.

Заняття проходять ОН-ЛАЙН і ОФФ-ЛАЙН:

  • викладачі дають матеріал в структурованій формі, дозволяючи студентам економити час на вивчення навчальних матеріалів (а для данної кваліфікації вони дуже об'ємні).
  •  студенти здобувають не тільки теоретичні знання, а й опановують практичними навичками, необхідними для успішного проходження іспитів і отримання сертифікату.
  • навчання в групі дозволяє більш серйозно готуватися і стимулює самоорганізацію у конкретного фахівця.

Приєняйтесь до груп і успішно підвищуйте кваліфікацію!

Адміністратор програм: Директор «Школи успішного бізнесу» Ольга Миколаївна Зіоменко, член ФПБАУ.

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація

за телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20,  [відкрити контакти](099)214 67 72,  [відкрити контакти](063) 148 46 18 

або пишіть нам :  [відкрити контакти][email protected]

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини