З 19 жовтня стартує курс «Управлінського обліку» — приєднуйтесь!

З 19 жовтня стартує курс «Управлінського обліку» — приєднуйтесь!

60 годин основ і сутністі Управлінського обліку. Курс підвищення кваліфікації фахівців бухгалтерської та фінансової сфери.

Запрошуємо фахівців бухгалтерської та фінансової сфери на курс підвищення кваліфікації кваліфікації : 60 годин Основи Управлінського обліку, де розберемо сутність та систему інформаційної підтримки управління.

Розробка і впровадження системи обліку вимагають чимало зусиль і часу (на великих підприємствах цей процес може зайняти кілька місяців) і не відразу дають результати. Знадобиться час і на апробування системи, і на накопичення інформації, яка допоможе скорегувати систему управлінського обліку вже по ходу впровадження.

Тому у НЦ " Школа успішного бізнесу" проводиться  навчання у жовтні 2021 року: Програма підвищення кваліфікації фахівців бухгалтерської та фінансової сфери - ОСНОВИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ - 60 годин-: Сутність управлінського обліку.  (Управлінський облік, як система інформаційної підтримки управління

Переваги даного навчання :

  • невелика група;
  • гнучкий графік занять (за погодженням зі слухачами);
  • тісний контакт з лектором під час і після навчання.

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація  за телефонами

 [відкрити контакти](096)210 86 20[відкрити контакти](099)214 67 72[відкрити контакти](063) 148 46 18пишить нам: [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини