Блог навчальних закладів

Знайдено 9 статей

Ораторське мистецтво. Слово як інструмент продажу. Приєднуйся 22 лютого

Хочете навчитися чітко висловлювати свою думку? Без жодного остраху спілкуватися з великими аудиторіями? Вміти довести свою правоту та переконати опонента? Ласкаво просимо до нас) Теорія, практика і трохи секретів того, як стати успішним оратором

Другий тренінг сезону 2019 - "Стратегічний і тактичний маркетинг"

Досить плисти як корабель без керма в бурхливому морі ринкових взаємин! Хочеш бачити куди прямує Твоя компанія? Досягти росту? Збільшити ефективність? Куди і головне як - все це у тренінгу від "Ля Телепате".

Перший тренінг сезону 2019 - "Моє призначення і моя щоденна робота". Запрошуємо зареєструватися!

Оновлений тренінг як для тих,хто лише шукає своє місце в житті так і для тих, хто уже знайшов свою нішу й шукає методи і шляхи розкрити свою особистість та якнайповніше реалізувати себе.

Перший тренінговий сезон 2019! Розклад занять компанії "Ля Телепате"

З 23.01 стартує перший тренінговий сезон "Ля Телепате" у 2019 році. В програму сезону включено найкращі і найрезультативніші, на 100% практичні теми. Робота в малих групах, націленість на результат.

Ораторське мистецтво. Слово як інструмент продажу. Дізнайтеся більше 15 листопада

Хочете навчитися чітко висловлювати свою думку? Без жодного остраху спілкуватися з великими аудиторіями? Вміти довести свою правоту та переконати опонента? Ласкаво просимо до нас) Теорія, практика і трохи секретів того, як стати успішним оратором.

Зміни в розкладі проведення тренінгів

В розкладі тренінгового сезону "Ля Телепате" відбулися певні зміни. Тренінг на тему "Влада і управління. Лідерство." переноситься з 01.11.18 на 08.11.18. Решта тренінгів відбудуться за розкладом. Детальніше про тренінг

Ефективне управління людьми, робота з колективом, нові та класичні підходи та прийоми. Дізнайся більше 18 жовтня

Хочеш ефективно керувати колективом? Досягти росту та побудувати результативну команду? Бути справжнім лідером? Оцінюємо свій людський капітал, визначаємо продуктивне ядро, та ліквідуємо деструктивний баласт. Все це у тренінгу від "Ля Телепате".

Новий тренінг з продажу. Теорія, практика і трохи більше. Дізнайтеся більше 4 жовтня

Хочете продавати а не знаєте як? Уже продаєте але хочете продавати більше? Ми розкажемо і покажемо) Теорія, практика і трохи секретів того, як стати успішним в продажах і як продати так, щоб клієнти не тільки поверталися самі а й рекомендували Вас.

Початок нового тренінгового сезону

З 06.09.18 стартує новий тренінговий сезон "Ля Телепате". В програму включено найкращі і найрезультативніші, на 100% практичні теми. Робота в малих групах, націленість на результат.