Тренери

Бойко Інна




Про тренера

Тренерка, фасилітатор, hr-експерт, андрагог (фахівець з освіти дорослих).

Тренерка та фасилітатор понад 20 міжнародних та національних освітніх проектів. Провідний консультант проекту «Train of Trainer» для Міністерства фінансів України. Керівниця проектів «Центру розвитку кар'єри «Професіонали», HR-generalist єдиної в південно-східному регіоні фармацевтичної фабрики. Понад 10 років досвіду роботи в сфері персонал-технологій на підприємствах різних форм власності та сфер бізнесу. Консультант-практик з питань роботи з людськими ресурсами, проведення бізнес-навчання та розвитку «soft skills», зокрема, таких як критичне мислення, навички презентації, ефективні комунікації та управління конфліктами, проектний менеджмент.  

Авторка тренінгів і семінарів у сфері особистісного росту, розвитку бренду та підприємництва. Фахівець з питань нематеріальної мотивації персоналу. Членкиня Національної тренерської мережі «Ла Страда-Україна», тренерка  Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні. Засновниця і ведучі тренерка першої відкритої HR-школи в Запоріжжі. Експертка кампаній “Повага” та “Жінки – це 50% успіху”.

Спеціалізація: інноваційні технології в освіті та навчання дорослих, управління людськими ресурсами.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, курси в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.