Тренери

Лобусова Ірина




Про тренера

Одна з найбільш популярних та продаваних письменниць в Україні.
У 2017 році найбільше видавництво України «Фоліо» почало друкувати серію історичних ретродетективів Ірини Лобусової, присвячених життю Одеси початку 20 століття, які одразу стали бестселерами та лідерами продажів. Книга «Королі Молдаванки» стала однією з найпопулярніших в Україні. Книги Ірини Лобусової також були представлені на найбільших книжкових виставках країни та Європи. Рецензії на них опублікували найбільші видання України. Продаються в книгарнях та торгових мережах.

Як кіносценаристка брала участь у кінопроектах для зарубіжних та українських кіно- та телекомпаній. Зокрема, для голлівудської кінокомпанії Magwill Entertainment, європейської кінокомпанії "Золоте Руно", української телекомпанії "Інтер" телеканалу "НТВ", "Середа", кінокомпанії "Film.Ua".

Розробляла детективні сюжети для передачі «Детектив-шоу» (Радіо Україна), сценарії для комп'ютерних ігор. Є авторкою гумористичних проектів, документального серіалу про роботу страхових детективів (з гумористичним підходом), дитячого фільму «Лицар» (кінокомпанія «Юні Голд»). Короткометражки «Феєрверк» та «Історія старого» були представлені на найбільших європейських кінофестивалях.

На Радіо Дюк та на YouTube каналі випускала психологічну передачу «Жіночі граблі», присвячену темі популярної жіночої психології, була автором сценарію та продюсером. Також працювала над створенням рекламних вірусних роликів, розробляла сценарії для вірусної відеореклами.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.