Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
курс

Система HACCP/ХАССП для шкільних та дошкільних навчальних закладів: розробка, впровадження та аудит

Организатор:
Profi club, навчальний центр
Продолжительность: 72 часа
Документ об окончании: Диплом державного навчального закладу
Стоимость: 3000 грн
при ранньому бронюванні
Тренеры:
Алексєєнко Роман Алексєєнко Роман
Михайлов Богдан Михайлов Богдан
Михайлова Ольга Михайлова Ольга
Мухарська Людмила Мухарська Людмила
Олексієнко Наталія Олексієнко Наталія
Дата и место проведения:
05.07.21 - 30.07.21, начало в 10:00
Online-проведение

Целевая аудитория

Програма спеціально розроблена для працівників шкільних та дошкільних навчальних закладів, а також працівників відділів та управління освітою, постачальників та компаній, які планують участь у тендерах.

Цель мероприятия

  • підвищення кваліфікації працівників навчальних закладів в сфері харчової безпеки
  • підготовка фахівців по системі HACCP/ХАССП в освітніх закладах
  • підготовка спеціалістів, які самостійно зможуть розробити, впровадити та контролювати системи HACCP/ХАССП на об'єкті

Программа

БЛОК 1. Основні принципи системи HACCP та відповідне законодавство

  • Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства
  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю в закладах освіти
  • Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції в закладах освіти
  • Вимоги до будівництва та приміщення, інженерних систем та технологічного обладнання в закладах освіти
  • Відповідальність за порушення норм HACCP

БЛОК 2. Розробка та впровадження системи HACCP

  • Методика визначення контрольних точок (КТ) для оцінки ступеня ризиків
  • Формування та ведення документації щодо всіх процедур. Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
  • Забезпечення безпеки харчової продукції в усіх критичних точках
  • Особливості фумігації в ресторанах та ПЕСТ-контроль
  • Принципи гігієни у харчовій промисловості. Профілактичний медогляд та гігієнічне навчання
  • Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпеки харчових продуктів
  • Інформування персоналу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій
  • Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР.

БЛОК 3. Проведення внутрішніх аудитів

  • Роль, відповідальність, мотивація та кваліфікація спеціаліста по системі ХАССП
  • Роль і обов'язки керівництва при проведенні аудиторів. Особливості внутрішнього аудиту
  • Основи та принципи аудиту. Підготовка до аудиту, складання списку питань, моніторинг та аналіз документації. 
  • Розгляд форм і прикладів записів спеціаліста по системі ХАССП
  • Діяльність з проведення аудиту. Керування програмою аудиту та його учасників. Роль лідера команди та відповідальність сторін
  • Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригування та запобіжні дії. Ведення записів та робочих документів
  • Моделювання різноманітних надзвичайних подій і розробка процедур дій
  • Практичні групові/індивідуальні завдання та реальні індивідуальні кейси
  • Формування бланків і заповнення шаблонів документів    

Дополнительная информация

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ

ОТРИМАЮТЬ

  • свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
  • максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
  • знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки

ОВОЛОДІЮТЬ

  • навичками розробки основних робочих документів HACCP
  • методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів
  • техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації

ЗМОЖУТЬ

  • розробити систему HACCP самостійно
  • максимально легко пройти перевірку контролюючих систем HACCP органів
  • пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
  • проводити внутрішній аудит системи HACCP і звітувати по ньому
Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Ольга
Телефон:
(067) 960-58-18 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
 или Отменить
Другие тренинги в категориях: Медицина, фармацевтика, Охрана труда, безопасность бизнеса
Партнеры сайта
1 тренинг, 2 тренера
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».