Компанії

Інститут транзактного аналізу і інтегративної психотерапії




Коротко про компанію

ІТАіІП – це унікальна інституція європейського формату, яка дає можливістьбудь-якій людині здобути якісну освіту з психології та кваліфіковану психологічну допомогу. 

Мета нашого Інституту – об’єднати однодумців, які поділяють філософію Транзакційного аналізу та Інтегративної психотерапії з фокусом на взаємини. Вони навчаються єдиним методам роботи й можуть разом зростати та розвиватися.  

Ми пропонуємо як тривалі фундаментальні освітні програми, які можуть привести до Європейської сертифікації в галузі Транзакційного аналізу та Інтегративної психотерапії, так і коротші програми, спрямовані на конкретні сфери застосування чи діяльності практичних психологів. Ми надаємо індивідуальну та групову супервізійну підтримку й пропонуємо індивідуальну та групову психотерапію методами Транзакційного аналізу та Інтегративного підходу.  

Формати підтримки розвитку практикуючих психологів досить поширені в Європі, і наша місія полягає в тому, що ми є піонерами методу Інтегративної психотерапії в Україні. Ми раді поширювати цей метод серед нових людей, зацікавлених у використанні взаємин у своїй роботі.  

Більше року тому ми запустили онлайн-школу, яка забезпечує якісне і ефективне навчання у віддаленному форматі. 

Послуги

  • Навчання
  • Супервізії
  • Підготовка до сертифікації СТА-Р
  • Психологічне консультування
  • Психотерапія

Додаткова інформація

ИТАИИП

это уникальная институция европейского формата, которая дает возможность любому человеку получить качественное образование по психологии и квалифицированную психологическую помощь.

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.