Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчових продуктів. ISO 22000, ISO 19011
- 42 години
- Після закінчення видається Сертифікат внутрішнього аудитора СМБХП, занесений у Міжнародний реєстр SIC
- SIC Academy
- sic.academy/uk/home-page
- Анастасія Андріївна
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Цільова аудиторія
- Внутрішні аудитори
- Менеджери проектів та консультанти, які бажають освоїти процес аудиту СМБХП
- Члени команди з впровадження СМБХП на підприємстві
- Професіонали, які бажають отримати глибокі знання про СМБХП
- Фахівці, задіяні у повсякденній підтримці процесів СМБХП
- Студенти профільних факультетів
Ціль заходу
Цей онлайн курс дозволяє здобути необхідні знання та навики для проведення внутрішнього аудиту системи менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) на основі стандартів ISO 22000:2018, ISO 19011:2018.
Учасники тренінгу отримають знання про різні компоненти СМБХП, включаючи наступне: лідерство, управління ризиками, необхідні процедури, документування, вимір ефективності, аналіз з боку керівництва і постійний розвиток, а також завдання та ролі внутрішніх аудиторів у процесі планування та проведення аудитів, складання звітності, планування та моніторингу заходів та дій за результатами аудитів.
Програма
- Вступна частина
- Загальні положення стандарту
- Контекст організації
- Лідерство
- Планування
- Забезпечення (ресурси)
- Функціонування
- Оцінка результатів діяльності
- Вдосконалення
- Тестування
Додаткова інформація
Етапи навчання:
- Реєстрація на курс
- Доступ до матеріалів на інтернет-ресурсі SIC
- Самостійне вивчення інформаційних матеріалів
- Тестування
- Отримання сертифікату внутрішнього аудитора
Інші тренінги у категоріях:Менеджмент, управління, KPIАудит, стандартизація, ISOСаморозвиток
Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.