Корпоративні тренінги
Формула любові
майстер-клас

Імфітнес, імбілдинг, секрети справжнього чоловіка



  • 650 грн -5%
  • Профільні спеціалісти (лікарі, психологи) отримають додаткову знижку 5% до основної



Цільова аудиторія

Чоловіки (можливо зі своїми жінками) від 21+

Ціль заходу

Майстер-клас про чоловіче сексуальне та інтимне здоров'я, профілактику та лікування простатиту та інших хвороб сечостатевої системи.

Ви дізнаєтесь як посилити у собі впевненість та харизму, сексуальне лібідо, домінантність. Як пролонгувати статевий акт, посилити ерекцію та бажання, як навчитися отримувати мультиоргазми, секретні техніки ДАО.

Програма

Цей майстер-клас для чоловіків, які відкриті новому, нестандартному мисленню та сприйняттю, які хочуть більше впізнати себе, стати найкращими коханцями, а також познайомитися із секретними фантазіями, бажаннями та таємницями жінок.

Ви відкриєте для себе секрети підняття сексуальної енергії, силу і таємниці даоських практик, дізнаєтеся, як зробити секс якіснішим, різноманітнішим і красивішим.

Відвідавши наш майстер-клас, Чоловік має можливість стати найкращим коханцем, а головне – тим самим Чоловіком, перед яким неможливо встояти.

У вартість майстер-класу входить тестування на унікальному корейському тренажері Hnj-300. На сьогоднішній день це найефективніший і найдієвіший тренажер для усунення численних чоловічих та жіночих проблем зі здоров'ям та гармонізації сексуальної сфери.

Під час майстер-класу демонструватимуться спеціальні відеоролики, що дозволяють оцінити силу, віртуозність та керованість інтимних м'язів у жінок та чоловіків!

Ряд технік імбілдингу Сертифіковані інструктори Міжнародної Федерації Імбілдингу демонструватимуть живцем і навчатимуть вас освоювати ці техніки разом із ними!

Тестування м'язів тазового дна!!!!!

Якщо залишилися питання, просто зателефонуй: [відкрити контакти](067) 948-82-75 

Додаткова інформація

Вартість: 650 грн.

Попередня реєстрація та передплата 300 грн. є обов'язковою.

Веде майстер клас:

Дмитро Олександров – Сертифікований тренер з чоловічого імбілдингу, автор запатентованої методики чоловічого Імфітнесу, психолог, сексолог,


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Сексологія

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.